diumenge, 16 de setembre del 2012

COLÒNIES



Benvolgudes famílies,

Aquest any els alumnes de l'Escola Santa Marina anirem de colònies al Camp d'Aprenentatge de la Vall d’Àneu els dies 15, 16 i 17 d’octubre.
Us demanem que els qui vulguin venir ens facin arribar aquesta circular el més aviat possible per preveure nosaltres l'organització de l'estada.

A les colònies hi anirem tots els alumnes, des de P3 fins a 6è. És important  que hi anem el màxim número d'alumnes possible.

A la reunió d'inici de curs explicarem l'estada i el funcionament al CdA de la Vall d’Àneu i se us donarà tota la informació necessària.

Les colònies costaran 80 euros (pels socis de l'AMPA) i de 110 euros (pels no socis) i el pagament el podeu fer al compte que té l'escola a la cooperativa.

*El termini màxim per el pagament és el dia 5 d’octubre.

"…………………………………………………………………………

En/Na.....................................................................amb DNI ..............................

Com a pare/mare de l'alumne/a...........................................................................

AUTORITZEM el nostre fill/a a realitzar les colònies  que es faran els dies 15, 16 i 17 d’octubre a la Vall d’Àneu i ens RESPONSABILITZEM de les conseqüències que puguin originar els seus actes individuals i col·lectius per iniciativa pròpia.

Al mateix temps autoritzem els professors acompanyants a adoptar les mesures oportunes davant d' una possible actuació incorrecta del nostre fill/a.


Signatura del pare / mare / tutor:


Data:...............................................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir alguna cosa, endavant...