dilluns, 6 de novembre del 2017

VAGA 8 DE NOVEMBRE

VAGA 8 DE NOVEMBRE

Els mestres de l’Escola Santa Marina es sumen a la vaga convocada pel 8 de noviembre per la intersindical-CSC i USTEC-STES.
COMINICAT USTEC:
Davant l'aprovació de l'article 155 i la pèrdua total d’autogovern que significa la seva aplicació (cessant el Govern, empresonant-lo i impedint la presa de decisions d’unes institucions elegides pel poble català), USTEC·STEs vol manifestar:
  • Pel que fa a la vaga impulsada per la Intersindical-CSC per a aquest dimecres 8 de novembre, compartim els motius laborals de la convocatòria. Rebutgem qualsevol intent de suspensió judicial que pretengui realitzar qualsevol patronal d'un dret fonamental dels treballadors i treballadores, com ja va patir una Vaga General convocada a mitjan del mes d'octubre per la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), de la qual USTEC·STEs forma part. Aleshores, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va citar a declarar la IAC i es van prendre mesures cautelars contra la convocatòria. En aquest sentit, comunicarem qualsevol novetat que hi hagi sobre la vaga del 8 de novembre.
  • Rebutgem frontalment l'empresonament de totes les preses i presos polítics i exigim el seu alliberament immediat, raó per la qual volem teixir les aliances més àmplies possibles donant suport i cridant a participar en les concentracions i manifestacions que es duran a terme tant el 8 com l'11 de novembre
  • Davant de l'aplicació del 155 a Ensenyament volem deixar molt clar que el  sistema d'immersió lingüística no es toca i que les condicions laborals dels seus treballadors i treballadores no poden empitjorar, de manera que qualsevol atac que pateixin no quedarà sense resposta. En aquest sentit volem fer valer els compromisos de millora de condicions laborals dels treballadors i treballadores que representem. Aquestes condicions s’han de negociar en el marc d’uns nous pressupostos catalans que han quedat completament enterrats fins que s'aixequi la intervenció de les nostres institucions.
  • En cas que hi hagi aturada de país es tancarà l’escola.
Per tot això, USTEC·STEs (IAC), que sempre ha estat i estarà amb la gent, el poble, les institucions catalanes, l’escola catalana, els i les seves treballadores i la comunitat educativa, dóna suport i fa una crida a participar en la vaga del 8N i en les concentracions i manifestacions del 8 i 11 de novembre.

*A l’escola hi haurà serveis mínims. Esperem respecteu els drets dels Mestres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir alguna cosa, endavant...