dilluns, 25 de febrer del 2019

Carnaval 2019

Estimades Families, 

un any més a l'escola ha arribat el Carnestoltes, i amb ell la gresca i la xerinola estan assegurades. Tant és així, que el divendres ja ens va indicar la primera ordre de la setmana "Venir tots amb pijames". 
I com que tenim uns i unes alumnes tan complidors així ho han fet!. Quin espectacle de colors i formes que tenim.

Us deixem les imatges perquè les gaudiu tant com nosaltres hem gaudit aquest dia!

C. Inicial + E. Infantil

Quin Carnestoltes més trapella. La segona ordre de la setmana és Venir disfressats de dibuixos animats! Quina bogeria. Avui l'escola s'ha omplert de personatges infantils. Hem tingut abelles, princeses, ballarines i molts, però molts personatges animats televisius.


C.Inicial + Cicle Mitjà

La tercera ordre de la setmana... cada dia més esbojarrat aquest Carnestoltes. Barrets i ulleres divertides. Quin passarel·la d'elegància, alegria, colors i sobretot d'imaginació i bogeria. 



C.Inicial

Últim dia d'odres... Sort... perquè ja no sabem que més es podia empescar aquest Carnestoltes. Avui la consigna era més esbojarrada que mai. Portar la roba interior per fora. Mare meva... Quines coses de demanar. Només uns pocs valents s'han atrevit.

Avui també hem celebrat el dijous gras. Els i les alumnes de l'escola han passat el dia voltant per la muntanya i esmorzant i dinant al camp de futbol de la Ventosa... i renoi... quin nom més merescut. 

Sortida del Dijous Gras

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir alguna cosa, endavant...