divendres, 9 de novembre del 2012

MÉS ACTIVITATS A INTERNET

Hola, famílies. Aquí us deixo nous enllaços amb activitats educatives per treure una mica més de profit al temps que els nens estan davant de l'ordinador.

Espero que us resultin útils.

EI

L'apartat de sumes és útil per a certs nens de P5 que li estan agafant afició a les operacions matemàtiques. Hi ha plantejada una suma i han d'atrapar a l'animal que porta el resultat correcte.

 EI
http://www.vedoque.com/juegos/juego.php?j=escondite


Joc similar a l'anterior. Es planteja una suma i el nen, en comptes d'atrapar l'animal, ha de buscar el número corresponent al resultat que s'ha "amagat".

CM I CS


En aquest joc has de competir online amb altre jugador. Has d’aconseguir buidar la pantalla de números fent sumes que donin set en un temps límit (que seran uns dos o tres minuts). És entretingut i millora l’agilitat en el calcul mental. Potser hi comença jugant el nen i el pare o la mare s’apunta...
 




CI



Joc de capturar números ordenadament de l’1 al 33. Compte que no es mouen gens a poc a poc. No és molt estimulant però es entretingut.


CI i CM



Tetris on has de sumar 10 horitzontalment o vertical perquè desapareguin quadrats. No té límit de temps, va per nivells, i això fa que puguis jugar tranquil.

CS 


Pels que estan estudiant Europa, aquÍ teniu l’Eurotetris on haureu de situar els països al mapa a mesura que van baixant.



 CI


En un primer o segon trimestre d’un primer de primària, aquest joc seria adequat. Ara mateix, però, és poc per a segon i una mica massa per a P5. En tot cas, si els peques ho volen provar (lis caurà una pinya al cap quan s’equivoquin).




CI, CM i CS


Uy, aquest els hi agradarà a certs alumnes de mitjà que jo conec... Consisteix a llençar boles amb la barra espaiadora (apuntant amb el ratolí) per encertar a les pilotes que, sumades a les que llancem, donin 10. El grau de dificultat és adequat per a Ciclce Inicial però es divertit i penso que Mitjà i Superior poden gaudir del joc també. Hi ha diversos nivells als que pots accedir quan elimines totes les pilotes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir alguna cosa, endavant...