dijous, 25 de març del 2021

L’ESCOLA DE PRATDIP SEGUEIX PER EUROPA

 




L’escola Santa Marina està de festa, ja que continua amb la seva internacionalització guanyant l’Acreditació Erasmus per al període 2021-2027.

El passat dimarts 23 de març l’Escola Santa Marina va ser seleccionada per a formar part del projecte Acreditaciones Erasmus per al període 2021-2027. La obtenció d’aquesta acreditació comporta la continuïtat de l’escola dins del món Erasmus, mantenint així la seva línia d’escola enfocada a la internacionalització del centre.

Per a la obtenció de l’acreditació, l’escola va crear un pla d’execució d’activitats de mobilitat d’alta qualitat per a millorar la seva oferta educativa i formativa, això li permetrà provar nous tipus d’activitats i col·laboracions amb diferents escoles d’Europa, sense tenir que presentar una sol·licitud diferent cada cop.

L’escola rebrà un finançament estable anual durant el període 21-27 que li permetrà realitzar totes les mobilitats  programades amb el seu alumnat.

Seguint la línia d’escola els objectius principals que l’equip directiu s’ha marcat assolir són; la continuada millora de la parla anglesa, el coneixement de les diferents cultures d’arreu d’Europa, vertebrar els coneixements curriculars a treballar a l’escola mitjançant els projectes internacionals Erasmus i com no, donar significativitat a tot allò que un alumne aprèn i adquireix en el dia a dia a l’escola viatjant per Europa.

 

Edu Planes i Agustí Zaera, equip directiu.

Escola Santa Marina de Pratdip

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir alguna cosa, endavant...