dijous, 25 de març del 2021

Recuperem l’hort de l’escola.

 

Els darrers dies hem treballat per recuperar l’hort de l’escola que portava inactiu uns anys. Hi hem plantat verdures, plantes aromàtiques i tres arbres, dos tarongers i un llimoner.

Els alumnes de cicle inicial, coincidint amb el projecte de medi, han estat els encarregats de plantar les verdures, de moment han plantat enciams, tomàquets, albergínies, gir-sols i blat. Esprem que el bon temps ajudi i puguem veure com creixen cada una de les diferents verdures.

Pel que fa als alumnes de cicle mitjà, també coincidint amb el projecte de medi, han estat els encarregats de sembrar les plantes aromàtiques i medicinals, com ara aloe vera, menta, calèndula, ruda, alfàbrega...


Els alumnes de cicle superior han plantat tres arbres, dos tarongers i un llimoner. Un taronger l’han plantat a l’interior de l’hort de l’avi Manel, i els altres dos els han plantat al costat del cirerer i taronger que ja tenim al pati.


D’aquesta manera no només treballem el projecte sinó que els alumnes s’enriqueixen del contacte amb la natura i prenen consciència de com és d’important tenir cura del medi ambient.


Seguirem informant-vos i veurem si ben aviat podem menjar alguna verdura de km 0!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir alguna cosa, endavant...